Krieger & Witte Makelaars
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Bosschieterstraat 16 Stellendam

Specificaties

Vraagprijs: € 240.000,- k.k.

  • Woonoppervlakte: 105 m2
  • Perceeloppervlakte: 364 m2
  • Inhoud: 412 m3
  • Bouwjaar: 1912

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Welkom bij deze unieke kans om een prachtige kluswoning te bemachtigen in het pittoreske Stellendam! Deze half vrijstaande woning, gelegen op een ruim perceel van 364m2 eigen grond, biedt een scala aan mogelijkheden om jouw droomhuis te realiseren. Met een slaap- en badkamer op de begane grond is de woning bovendien levensloopbestendig, waardoor het geschikt is voor verschillende levensfasen. Deze woning is ideaal voor handige klussers, investeerders of gezinnen die op zoek zijn naar ruimte en potentieel.

Een van de grote voordelen van deze woning is de uitstekende locatie. Op loopafstand bevinden zich alle dorpsvoorzieningen, zoals de supermarkt, basisscholen en het openbaar vervoer. Dit maakt het dagelijks leven zeer gemakkelijk en handig. Je hebt alles wat je nodig hebt binnen handbereik.

Maar de voordelen stoppen hier niet. Stellendam is ook gunstig gelegen wat betreft bereikbaarheid naar Rotterdam, het Botlekgebied en de Europoort. Met goede verbindingswegen en openbaar vervoer in de buurt, kun je snel en moeiteloos naar deze belangrijke economische centra reizen. Of je nu voor werk of plezier onderweg bent, je zult profiteren van de gunstige ligging van Stellendam.

Voor natuurliefhebbers en strandgangers is Stellendam de perfecte plek om te wonen. Met de nabijheid van diverse natuurgebieden, zoals het Haringvliet en de Brouwersdam, ben je omringd door prachtige landschappen en adembenemende uitzichten. Geniet van lange wandelingen of fietstochten door de natuur en ontdek de diverse flora en fauna die deze regio te bieden heeft.

En laten we het strand niet vergeten! Stellendam ligt op een steenworp afstand van de prachtige stranden van Goeree-Overflakkee. Breng je vrije dagen door op het zand, geniet van de zon en neem een verfrissende duik in de Noordzee. Met het strand zo dichtbij, voelt het alsof je altijd op vakantie bent.

Kortom: deze kluswoning in Stellendam biedt een geweldige kans om een eigen droomhuis te creëren. Met een ruim perceel, levensloopbestendige indeling en nabijheid van alle voorzieningen, natuurgebieden en het strand, is dit een geweldige plek om te wonen. Pak deze kans en maak van deze woning jouw perfecte thuis. Neem vandaag nog contact met ons op om deze unieke kans niet aan je voorbij te laten gaan!

Details

Extra’s:
– 364m2 eigen grond;
– 105m2 woonoppervlakte;
– Slaap- en badkamer op de begane grond;
– Creëer uw eigen droomhuis.

Kenmerken

Overdracht

Prijs€ 240.000,- k.k.
Aangeboden sinds20/06/2023

Bouw

SoortWoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1912
EnergielabelE

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte105m²
Inhoud412m³
Perceeloppervlakte364m²
Externe bergruimte17m²

Indeling

Aantal slaapkamers4
Aantal kamers5
Aantal tuinen2
Aantal verdiepingen2
VerwarmingCV ketel Intergas
Warm waterCV ketel Intergas

Buitenruimte

LiggingAan een rustige straat, Dichtbij openbaar vervoer, Dichtbij school
AchtertuinGelegen op Noord Oost 17.8m bij 11m
Achtertuin bereikbaar via achteromJa
VoortuinGelegen op 2.6m bij 11m

Locatie

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

0187 218 008
Ma t/m Za van 8.30 tot 22.00 uur

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

;